Nieuwe collecties Nu verkrijgbaar in de winkel

Oogmeting

Waarom is een oogmeting zo belangrijk? Uw ogen zijn net zo persoonlijk als uw DNA. Nauwkeurige meetgegevens zijn de eerste stap naar een bril of contactlenzen waarmee u uw gezichtsvermogen voor de volle 100% kunt benutten.

Contactlenzen

Contactlenzen zijn er in veel vormen en maten. Bij Nico hebben we dan ook meerdere contactlensspecialisten die u een uitgebreid advies kunnen geven over welke contactlenzen het beste voor u geschikt zijn.

Zorgverzekering

In de basisverzekering is de dekking voor brillen en contactlenzen zeer beperkt. Met een aanvullende verzekering kun je je ruimer voor deze kosten verzekeren. Check uw vergoeding

CORONA – VIRUS

Wij werken mee aan het beperken van de verspreiding van het CORONA – VIRUS.

Handen schudden? Dit doen wij voorlopig niet.
Heb je last van verkoudheid, hoesten, keelpijn en of koorts?
Volgens de richtlijnen van het RIVM vragen wij u vriendelijk dan liever thuis te blijven. Wij zien u graag gezond weer terug.

Bereikbaar?
Uiteraard zijn wij telefonisch en per mail bereikbaar.
Niet binnen komen?
U bent nog steeds welkom. Wij zijn u nog steeds behulpzaam. Wel hebben wij aangepaste maatregelen genomen en houden 1,5 meter afstand.
• Onze medewerkers dragen momenteel handschoenen en treffen maatregelen om u zo hygiënisch mogelijk te helpen.
• Gelieve niet onze werkplaats te betreden.
• Wachten op uw reparatie of andere werkzaamheden is tijdelijk niet mogelijk.
• Wij maken regelmatig onze deurknoppen en pinautomaat schoon. Handen wassen kan bij ons bij de desbetreffende wasbak. Wij hebben ook spuitbussen, zeep en hygiënische doekjes in de winkel.
• Het afhalen van reparaties, contactlenzen, brillen en nieuwe brillen gaat voorlopig door met gepaste maatregelen voor hygiëne.
• Het uitzoeken van monturen gebeurt met de nodige hygiënische maatregelen voor u evenals voor onze medewerkers.
• Oogmetingen en contactlens controles in noodgevallen zullen wat betreft de richtlijnen van het RIVM, VNO, ANVC en NUVO plaats vinden, eerst na telefonische overleg om te kijken wat de mogelijkheden zijn.
• Bij voorkeur vinden contactlens controles telefonisch plaats. Indien er geen problemen zijn worden uw contactlenzen en vloeistoffen naar uw huisadres opgestuurd.

Met vriendelijke groeten;
Nico Brillen & Lenzen Steenwijk